Friday, January 16, 2015

Rimmel Moisture Renew ruž za usne

Zdravo drage moje, kako ste danas? Dan je prelep, pa i ako ste ovih dana u lošijem raspoloženju potrudite se da danas ostavite po strani sve sivkasto i što ne valja i fokusirajte se na ovde i sada. Verujte, vredi pokušati. U to ime, zajedno sa suncem - i ja sam danas tu sa novim sjajnim proizvodom i recenzijom istog, tako da udobno se smestite i polećemo! :)

Naime, u poslednjih nekoliko dana sam bila u intenzivnoj potrazi za novim tečnim puderom i baš kada sam odlučila da najzad probam True Match, ispred mene se stvorio Rimmel Lasting Finish 25 sa comfort serumom, snižen za čak 500 RSD. S obzirom da ga već dugo merkam, pomislih - it's a sign! :)
Kako nisu imali moju nijansu u tom Liliju, odlučila sam da sačekam jučerasnji dan i odem na drugo mesto po isti. Da ne dužim dalje o Rimmel puderu budući da će o njemu u narednim postovima biti reči, desilo se to da sam neznajući otišla u Lili u kom je baš taj dan bila promocija svih Rimmel proizvoda s obzirom da je bio poslednji dan sniženih cena određenih artikala. Tako sam se ja, što bi se reklo, ogrebala za željeni puder i zauzvrat izabrala kao poklon zvezdu ovog posta - Rimmel Moisture Renew ruž za usne simpatičnog imena As You Want Victoria.
S obzirom da pokloni nisu bili u regularnom pakovanju, već u onom tzv. tester izgledu, naredne dve slike vam postavljam sa Rimmel sajta kako bi videle kako izgleda samo pakovanje ovog mališana, ukoliko se odlučite za kupovinu.





Dvoumila sam se između ove jarke pink boje i jedne malo suptilnije, svetlo ljubičaste sa satenskim finišom, ali pomislih - nemaš nijedan vrišteći ruž, samo gomilaš te naturalne, uzmi ovaj i beži (dok se nisi predomislila)! :D
I zaista, tako i bi. Čim sam došla kući, shvatila sam da se definitivno nisam pokajala i slobodno mogu da kažem da je ovo možda i najpigmentovaniji ruž koji posedujem. Čak i u poređenju sa mnogo jačim te skupljim brendovima. Fenomenalno je pigmentovan, neverovatno kremast - do te mere da imate utisak da ste nanele balzam za usne a ne ruž koji tako fantazija izgleda a još i neguje. Osvojio me je na prvu, mislim da ću definitvno u budućnosti da pazarim ruževe iz ove kolekcije.

Što se tiče same boje, u pitanju je vrlo specifična nijansa, recimo da je jarko, jarko pink, onako vrišteća i vrlo upadljiva. Teško ju je opisati i dočarati, pa mislim da bi bilo najmerodavnije ukoliko bi otišle do najbližeg Lilija ili dm-a i same je isprobale. Koliko god da sam se trudila da vam je na slikama najbolje približim, čini mi se da su mnogo verodostojnije prve dve fotke (iliti fotke iznad). Ipak, u realnosti je lepša čak i od svih navedenih fotki pa vam ja savetujem da ovu lepoticu pod brojem 360 potražite uživo.




A sada, naravno, dve fotke kako bi videle kako ruž izgleda na usnama. Moram da napomenem da ga nisam nosila još uvek tokom celog dana, ili bolje reći noći jer je, čini mi se, boja preintenzivna za dan (mada je to, naravno, individualna stvar). Ipak, dosadašnji utisci mi govore da je u pitanju ruž koji bi definitivno mogao da vam krasi usne tokom celog dana, eventualno uz jednu do dve popravke, imajući u vidu njegovu kremastu strukturu.
Umalo da zaboravim još jednu bitnu informaciju, ruž je hladnijeg podtona pa zubi izgledaju znatno belje! Znam da ima dosta devojaka, među njima i ja, koje vole taj efekat, stoga još jedan plusić!

Slikano tokom dana


Slikano uveče, pod luster osvetljenjem! :)

Nadam se da ste uživale u današnjem postu i jako me zanima da li je neka od vas već imale prilike da proba neki od ruževa iz Moisture Renew kolekcije? Kakvi su vam utisci?

Ja sam se jako prijatno iznenadila formulom samog ruža. Tokom prvog nanošenja mi se učinilo da je sličan Avonovim kremastim Ultra Colour ruževima ali moram reći da je ovaj čak još prijatniji i postojaniji na usnama,

Sledeći na tapetu, kada je reč o Rimmel-ovim proizvodima jeste Lasting finish 25 with Comfort Serum tečni puder a očekujte i dostra traženi post o njihovoj zlatnoj Wonderfull maskari. Ko voli prirodni izgled trepavica, tzv. dnevni suptilni look istih - voleće i taj post!

Do sledećeg piskaranja i druženja,

Zagrljaj,

S.



7 comments:

  1. Pa ti si divna.Predivno pises,obozavam da te citam evo postaces moj uzor.Tek sam pocela ;) mozes da svratis na moj blogic.
    Pozz M.
    http://newaddictmilica.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Milice, drago mi je da voliš glamgerous blog, uzvraća ti i on ljubav! :)
      Svratiću na tvoj blog! Svakako ti želim mnogo sreće u daljem blogovanju i dobro nam došla!

      Delete
  2. Baš mi se sviđa ova boja ruža, super izgleda, moraću ga jednom kupiti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Superiška je zaista, sinoć je bio testiran tokom izlaska i sve, sve preporuke. Pravi zimski negujući ruž sa još ovako sjajno pigmentovanom bojom! Za mene dovoljno. :)

      Delete
  3. Uuu mnogo je lijeeeep :) Ja vec dugo mjerkav njihova dva ruza iz ove kolekcije 330 sloanes plum i 380 dark night water oops :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja verovatno ovu kolekciju nikad ne bih ni probala da nije bilo promocije.. Eto koristi :) Stvarno je predivan ruž, jednom rečju sjajan! :*

      Delete