Friday, January 30, 2015

Essence Soo Glow Highlighter

Drage moje,

Sedim upravo zavaljena u svoj lejzi beg (čije ime opisuje i moje trenutno stanje), ispijam treću kafu po redu (jer ispitni rok) i razmišljam koliko mi nedostaje druženje i piskaranje sa vama. Pogledam datum poslednjeg posta - 28. januar i grohotom se nasmejah jer shvatam da je prošlo nepuna dva dana. Zaključak - I need you more than dope! xD

Šalu na stranu, zaista sam postala zavisna o pisanju blog postova, mogla bih reći da mi se blogotipkanje polako uvlači pod kožu i predstavlja veliko uživanje i ljubav.

Elem, danas sam odlučila da vas bliže upoznam sa mojim najnovijim otkrićem te ljubimicem - Essence Soo Glow kremastim hajlajterom!
Sve što instant zavolim uvek rado podelim sa vama, tako da ni ovoga puta situacija nije drugačija.
Devojke, ovo čudo je uvau! Surfujući netom poslednjih nekoliko nedelja, sa svih strana sam čula fenomenalne utiske o ovom proizvodu, te sam, naravno, morala da ga isprobam. Potragu mi je otežala činjenica da ga nijedan Lili u mojoj blizini nije imao, pa sam lutala gradom i najzad došla u posed ove rozikaste čarobnice. (Info direktno od Essence-a: Distribucija je u toku i od sledeće nedelje ćete ovog mališana moći da pazarite u svim Lili radnjama!).

Nijansu koju sam odabrala je #20 Bright Up Your Life, nežno rozikastu nijansu čije je presijavanje teško opisati i slikovno dočarati jer se presijava magično!
Hajlajter sam nanosila na deo iznad jagodične kosti i ispod obrva, a efekat je divan - u zavisnosti od vremena i perioda dana - presijavanje je drugačije ali svaki put deluje toliko lepo, ženstveno i nežno. Vrlo važno, slika se fenomenalno!

Takođe, budući da se radi o kremastom proizvodu koji se suši na licu u puderastoj formi, vrlo je postojan i jednostavno se nanosi te blenda. Drugim rečima, nećete imati sticky osećaj nakon upotrebe, naprotiv, prstići će vam biti dovoljne alatke pri nanošenju i sjajno će obaviti posao.

Pored nijanse koju sam izabrala, u ponudi je još jedna - beličasta i sa zlatkastim presijavanjem (#10 Look On The Bright Side) koja bi, rekla bih, odlično odgovarala toplim (više žutim) podtonovima kože.

Za oko 400 RSD dobijate 4g proizvoda sa rokom trajanja od 12 meseci.

Za kraj, dve fotografije proizvoda na koži. Trudila sam se da vam što bolje dočaram njegovo suptilno, magično, šimerasto presijavanje, čas na srebrnkasto, čas na rozikasto, na momente i plavičasto. Ipak, kamera mog telefona nije najsjajnija tako da vam savetujem odlazak do najbliže Lili drogerije gde ćete biti u prilici da isprobate hajlajter. Veliki plus je upravo to što za ovaj proizvod postoje testeri tako da je i kupovina znatno olakšana.
 Nerazmazan hajlajter;
Razmazan hajlajter;

Nadam se da vam je današnji post bio od koristi te da ste dobile sve potrebne i željene informacije o ovom Soo Glow proizvodu. Mnoge od vas su mi pisale sa željom da se upravo on nađe u narednim postovima, ali i ostatak Soo Glow ekipe. Iskreno se nadam da će biti prilike i da rumenila dođu na red.

Do tada, uživajte u današnjoj recenziji i ukoliko ste već nabavile proizvod - pišite mi svoje utiske ali i želje za buduće postove.

Zagrljaj,

S.

18 comments:

  1. Merkala sam ovaj hajlajter iako ih imam i previše. Čekam da dođe nova, limitirana kolekcija, tu sam videla jedan veoma lep. :)) Super recenzija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Željkić, moooraš ga imati! Jednostavno moraš! Pazarićemo i te LE kad stignu ali ova je jednostavno must have! :) All time proizvod. Drago mi je da ti se dopala recenzija!

      Delete
  2. Jako lep hajlajter,mada ih ne koristim jer imam masnu kozu pa kad prosijam izgleda jako cudno,ali ovaj je bas lep :D Super recenzija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da bi ovaj hajlajter odgovarao i masnokošcima (i sama sam delimično jedan od njih, imam kombinovanu kožu) jer ima puderasti finiš. Ako budeš u prilici, svakako probaj. :)

      Delete
  3. Imam ga i predivan mi je :) iako nisam najveći fan hajlajtera, ovaj koristim gotovo svakodnevno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo mi je drugi hajlajter u životu što ti govori da i ja nisam najveći fan (bila do sad). Baš mi je drago da i tebi odgovara! :)))

      Delete
  4. Joj moram već jednom kupiti ove Essence highlightere! Jedan me je razočarao pa sam bila jako skeptična povodom ovih ali kad ih svi već hvale :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam večito sumnjičava, naročito kad su proizvodi drogerijskog ranga u pitanju ali sam ovaj put vrlo zadovoljna. :)

      Delete
  5. Imas li u planu da napravis youtube kanal? Mislim da bi bila super i bas bih te rado gledaala. Specificna si, drugacije pises . Marija Andjelkovic

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Marija,
      Hvala ti na ovako lepom komentaru, nisi mi mogla dati veći kompliment. :) Jako mi je drago da uživaš u postovima.. Što se tiče tvog pitanja, već sam odgovorila jednoj devojci pre par postova na isto - razmišljala sam prvobitno vrlo ozbiljno o YouTube kanalu, međutim, za sad ostajem pri blogu jer sam vrlo samokritična a imajući u vidu činjenicu da ne posedujem dobru kameru - dovoljan mi je razlog da kanal ostavim za neko buduće vreme.
      Svakako se družimo na blogu. Poljubac za tebe

      Delete
  6. Pridruzujem se misljenju iznad! :) Mnogo si slatka, precizna, elokventna i odmerena i toliko uspevas suptilno da preneses odusevljenje dok pises da svaki put uhvatim sebe sa kezom dok citam postove.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda znaj, ti si danas zaslužna za moj kez na licu! :) Hvala ti mnogo na jednom od najlepših komentara koje sam ikada dobila. Sve čemu težim si tako divno sročila u jednu rečenicu...
      Zagrljaj od mene za tebe :*

      Delete
  7. Potpisujem svaku tvoju riječ vezanu za ovaj hajlajter.Volim ga,volim ih oba,predivni su mi i eto volim ih...

    ReplyDelete
  8. Baš lijepo izgleda, vidim da je jako hvaljen, ali sam sama sebi obećala da više neću kupovati highlightere jer ih imam i više nego dovoljno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja ne volim da gomilam (trenutno sam u fazi borbe da to ne radim sa ljubičastim nijansama ruževa :D) ali ga obavezno probaj u nekom trenutku. Ne verujem da ćeš biti razočarana. :)

      Delete