Friday, January 9, 2015

Essence I love Extreme Crazy Volume maskara

Zdravo drage moje bjutikoleginice i čitateljke!

Iako sam planirala da danas ne objavljujem post, jednostavno nisam mogla da odolim a da sa vama ne podelim svoje oduševljenje ovom maskarom! Dakle, kao što vidite u naslovu, u pitanju je Essence I love Extreme Crazy Volume maskara, luda pink sestrica standardne crne verzije.
Ako me pratite na Fejsbuk stranici ili Instagramu, verovatno ste već videle jučerašnji tizer za današnji post! :)
Mnoge od vas su bile radoznale da saznaju o kojoj maskari se radi pa sam odlučila da vam brže bolje napišem post kako bi je, možda, i same pazarile te se uverila u njen kvalitet.



Šta me je navelo da je kupim? Tragajući za novom maskarom, sasvim slučajno sam, šarajući po netu i YouTube-u, naletela na video drage Taanjicebb i oduševila se efektom koji je ova maskara imala na njene trepuške. Ona je u svom videu čak radila i mini test otpornosti same maskare na vodu (iako kao takva nije vodootporna), pa, ukoliko niste, obavezno pogledajte!

Nego, da se vratimo mi na današnju recenziju. Otišla sam u najbliži dm i pazarila je bez razmišljanja (mada moram priznati da je malo falilo da kupim i crnu verziju). Ono što vas pre svega privuče je njena pink girly ambalaža i cena od svega 379 RSD (ako me sećanje služi). Svakako je ispod 400 RSD, što je rispekt za kvalitet koji dobijete za taj novac.

Kada sam je otvorila, pomalo me je iznenadila veličina četkice, pa sam u momentu pomislila da ću verovatno kroz par minuta izbiti sebi oko (ali dobro, to je samo oko, sve za lepotu!). Šalu na stranu, prvobitni utisak o četkici je bio krajnje pogrešan! Čim sam krenula da je nanosim, shvatila sam da mi upravo njena velika četkica odgovara jer obuhvata trepavice u celini i ravnomerno nanosi proizvod na iste.


Ono što mi se jako dopada jeste to što na samoj četkici ne ostaje previše proizvoda, sem ponekad na vrhu što je normalno i svakako se eliminiše u jednom potezu. Da napomenem i da je četkica gumena i da maskara dolazi u pakovanju od 12ml što je nešto više od uobičajene mililitraže za maskare.


Ipak, ono što me je najviše oduševilo jeste njena sjajna pigmentacija i flawless efekat koji dobijate pri nanošenju. Kada krenete da je nanosite, primetićete kako vam se trepavice velikom brzinom transformišu te dobijaju sjajan volumen i dužinu. Mogu reći i da se sjajno nadograđuje, tj. možete bez problema naneti do 3 sloja. Jedino što moram da primetim i naglasim je da prilikom nanošenja trećeg sloja možete steći utisak lepljivosti trepavica. Svakako mislim da nema potrebe da se nanosi toliko puta, već sa dva sloja dobijate boom efekat i zaista će vam oči dobiti privlačan mačkasti look.
Ako bih morala da navedem neku manu, jedino što bih mogla da kažem je da ume da se trusi (ali u minimalnim količinama) posle nekoliko sati nošenja. Za razliku od L'oreall False Lash Architect 4D maskare koja mi se trusila u vidu crnih linijica ispod očiju, ova je "ispustila" svega par sitnih tačkica, skoro pa nevidiljivih, a kojih se rešavate prelakom prsta preko tog dela.
A sada, slike koje ponekad ipak govore više od samih reči.
Za početak, jedna slika da vidite kako izgledaju moje prirodne trepavice, dakle, bez maskare i ostalih đakonija:
Bez maskare na očima;
U nastavku, efekat I love Extreme Volume maskare (nanešene u jednom sloju) :




Ja sam zaista jako zadovoljna učinkom ove maskare i svakako ću je kupovati i u budućnosti. Toplo je preporučujem svim devojkama koje vole "scandal eyes" efekat. Sa druge strane, mislim da bi bila previše intenzivna za devojke koje radije biraju prirodni izgled trepuški. Ne brinite, niste zaboravljene, i za vas će uskoro biti post o maskarama koje će se vama, sigurna sam, dopasti!
Nadam se da sam uspela bar neku od vas da razrešim dileme koju maskaru da odaberete u narednom periodu! Imajući u vidu odnos cena-kvalitet, ja sam kao potrošač izuzetno zadovoljna svojom kupovinom i kvalitetom dobijenog proizvoda.
Da li ima među vama onih koje su već probale ovu crazy maskaru? Kakvi su vam utisci? Ukoliko ste probale i crnu verziju, obavezno pišite u komentarima koje su razlike, i ona mi je na wish listi za neki naredni put.
Do nekog narednog posta,
Zagrljaj!
S.

23 comments:

  1. Nisam probala ali želim, želim sve essence maskare *_* Četkica izgleda preludo, ali se nastojim suzdržat pošto sam ih nedavno kupila 5 :/ Moja omiljena maskara ikad je essence volume curl maskara. :) Super recenzija :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao draga, feel your pain! :D
      Ali moooraš probati ovu, jednostavno moraš, mislim da bi ti postala favorit :)

      Delete
  2. Nisam ljubitelj gumenih četkica,ali je efekat predivan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe, do ove maskare sam izbegavala gumenjake ali... ALI, ova je nešto posebno :)) :*

      Delete
  3. Ova maskara je moj favorit, trepavice mi dosezu do obrva uz pomoc nje!
    Probala sam i crnu, davno, ali je nisam zapamtila po nekom posebnom efektu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da i tebi odgovara :)) Zaista je divna :))

      Delete
  4. Essence maskae vec duze vreme merkam. Vidim puno pozitivnih komentara tako da cu sigurno isprobati neku u buducnosti.
    svidja mi se recenzija :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Počni obavezno od neke iz I Love Extreme edicije, nema šanse da će te razočarati :) Posebno tvrdim za ovu pink :*

      Delete
  5. Sjajna,sjajna maskara....nemam je mesecima i bas mi nedostaje,cim potrosim neku,kupujem je :) Drago mi je sto je uspeo moj ludi test ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista sjajna, rame uz rame sa mnogo "jačim" brendovima, a za tako male pare. :*

      Delete
  6. Sve essence maskare su odlicne, trenutno koristim njihovu All eyes on me, cim je potrosim ova je na redu za kuovinu :) Super recenzija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se dopala recenzija. :)

      Delete
  7. Imam crnu i odlična je, a cena je zaista smešna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crna je sledeća na mojoj listi, mada ova me je potpuno osvojila! :) Obavezno probaj pink verziju :)

      Delete
  8. Evo pogledah tvoju recenziju, znam da im je dobra ta maskara nego ja vise volim malo suptilniji efekat za sebe a na klijenticama koristim vodootporne maskare pa mi se ova ne uklapa u potrebe... Inace, isto essence maskara vodootporna big volum boost tako nekako maskara je fantazija ali je i imposible za skidanje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej draga, biće uskoro post koji će tebi odgovarati, mnoge devojke su mi tražile da recenziram maskare sa prirodnijim efektom, tako da - biće i toga. :)
      Pratimo se! :*

      Delete
  9. Joooj meni je ta maskara bila super ali sam primetila da mi otpadaju trepavice pa sam presla na crnu koja je takodje fantasticna! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, još jednom se potvrdilo da svaka od nas različito reaguje na iste proizvode :) Ipak, jako mi je drago da si našla onu koja ti odgovara. Za koji sat objavljujem favorite 2014. pa možda i tu nađeš nešto za sebe. Hvala što komentarišeš. :*

      Delete
  10. Super post :). Nisam probala ovu maskaru, ali mogu preporučiti jednu drugu, drogerijskog i istog cenovnog ranga- Golden Rose, pakovanje je zeleno, sad baš tačnog baziva ne mogu da se setim, košta oko 200din i super odradi posao :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. O pa hvala ti Marija na preporuci, moraću da pronjuškam! :)

      Delete
  11. Bravo, super post.... Obožavam ovu maskaru , jedna mi je od najboljih , a zaboravila sam zadnjih dana na nju pa cu se taman vratiti opet njoj. :-) :-)

    ReplyDelete